Ingrediënten (2 personen)
- 200g cashewnoten
- 200ml plantaardige melk
- 2 tl vanille-extract
- 1 tl kurkuma
- 3 à 4 tl stevia of agavesiroop of ahornsiroop
- 20g pecannoten
- 20g (glutenvrije) havermout
- 1 tl kokosolie
- 2tl honing of agavesiroop
- Vers fruit
How to
- Verwarm de oven op 180°
- Verzamel de cashewnoten, melk, vanille, kurkuma en stevia in een blender.
- Mix de ingrediënten ongeveer 2 minuten tot je een homogeen geheel krijgt.
- Verzamel het geheel in een glaasje en zet in de frigo.
- Meng de havermout, pecannoten, gesmolten kokosolie en agavesiroop in een potje.
- Leg het geheel op een bakplaat met bakpapier en zet het in de voorverwarmde oven voor 20 minuten.
- Controleer de crumble af en toe zodat het niet aanbakt!
- Was je fruit en snij het indien dat nodig is.
- Haal de crumble uit de oven en laat het geheel nog even afkoelen zodat het lekker krokant kan worden.
- Neem het glaasje met de pudding uit de frigo. Leg de stukjes fruit erbovenop samen met crumble en eventueel een beetje munt.
- Smakelijk!
No Comments