Sallwat?

12650655_10207575747805751_507011625_n“Hoe verser, hoe beter”, is mijn motto als het over eten gaat. Bovendien ban ik (meestal) in mijn recepten geraffineerde suikers, eitjes, lactose, gluten en soya. Ik experimenteer met nieuwe ingrediënten en verrassende combinaties om zo gezonde en goedkope, maar vooral lekkere gerechten op tafel te toveren. Sommige ingrediënten zijn misschien wat minder alledaags, maar niet gevreesd, ik vermeld onder elk recept in welke supermarkt je alles kan vinden. Ik heb alle voedingssites en kookboeken al uitgepluisd, het enige wat jij moet doen, is kiezen waar je zin hebt, het recept volgen, en dan … genieten!

Waarom een blog over gezond eten? Zodat iedereen kan eten zonder schuldgevoel natuurlijk, maar ook omdat ik mijn eigen ontdekkingstocht graag wil delen. Ik kamp zelf al heel mijn leven met allerlei voedselallergieën. Na 22 futloze en frustrerende jaren, was het tijd voor verandering. Ik probeerde te achterhalen wat het effect was van alle vuiligheid die ik in mijn mond stopte. Meer dan een jaar later, vond ik eindelijk een voedingspatroon dat bij mij paste. Ik eet nu bewust, puur en heb me nog nooit zo goed gevoeld. 

Wie zelf worstelt met gevoelige darmen, vindt hier dus zeker inspiratie. Maar ook wie gewoon eens iets nieuw en uitdagend wil proberen in de keuken, vindt vast zijn gading op Sallad!

 

Smakelijk!

5 Comments

 • Reply
  Esger
  17 september 2015 at 18:45

  Top website!

 • Reply
  Annelien Alaerts
  9 november 2015 at 09:16

  Hello,

  Onze Managing Director Leoni Smedts vroeg mij om eens contact met jou op te nemen. Zoals je misschien al weet werkt Mediaplanet op constante basis samen met bloggers op de door ons ontwikkelde themawebsites. Voor de blogger betekent dit relevante exposure op een campagnewebsite waar enorm veel bezoekers op gegenereerd worden & voor Mediaplanet betekent het extra, relevante content.

  Een voorbeeld van zo’n samenwerking kan je bijvoorbeeld op http://www.buikinbalans.be zien. Nu vroegen wij ons af of jij misschien geïnteresseerd zou zijn om ook een guest blogger te worden van Mediaplanet? We kunnen nog een leuke guest post gebruiken op de campagnesite http://www.wintergids.be die in december ‘gepimped’ wordt en ‘live’ gaat met een volledig nieuwe campagne. In maart gebeurt hetzelfde met buikinbalans.be en dan kunnen we je blog ook opnemen in onze bijbehorende print editie bij De Standaard.

  Laat zeker weten als er een mogelijkheid is tot samenwerking! Dan bespreek ik de hoe’s en wanneer’s nog graag verder met jou 🙂

  Groetjes,
  Annelien

 • Reply
  Johna978
  19 september 2016 at 05:34

  Your style is really unique compared to other folks I’ve read stuff from. agdgegdkddba

 • Reply
  Ruth
  11 november 2016 at 17:39

  Prachtige blog en heerlijke, inspirerende recepten. Hier ga ik zeker mee aan de slag! Dankje om dit allemaal te delen.

  • Reply
   Liesvandevelde
   22 november 2016 at 11:37

   Dankjewel lieve Ruth!

  Leave a Reply