Ingrediënten (Springvorm doorsnede 27cm)
Bodem
- 200g macadamianoten
- 100g cashewnoten
- 3 el gesmolten kokosolie
- 3 eetlepels ahornsiroop (of agavesiroop)
- 2 tl vanille-extract
Cheesecakevulling
- 220g kokosolie
- 360g cashews
- 100g pindakaas
- 210ml ahornsiroop
Cheesecaketopping
- Handje pindanoten
- 150g donkere chocolade
How to
- Doe de macadamia -en cashewnoten in een foodprocessor en maal het tot een grof meel. (Er mogen nog stukjes in zitten)
- Smelt de kokosolie en voeg deze toe samen met de vanille en ahornsiroop. Mix nogmaals.
- Neem een springvorm met doorsnede 27 cm en verdeel de bodem gelijknamig zodat de korst ongeveer overal even hoog is.
- Wanneer de bodem klaar is mag je deze even in de frigo zetten.
- Voor de vulling gaan we eerst de cashewnoten malen tot een heel fijn meel.
- Smelt de kokosolie en voeg deze toe, samen met de rest van de ingrediënten.
- Meng het geheel kort tot een homogeen geheel.
- Giet de vulling over de bodem en plaats de taart voor minstens 4 uur in de frigo.
- Wanneer de cheesecake hard geworden is kan je aan de topping beginnen.
- Smelt de chocolade au bain marie. Neem een vorm en laat je innerlijke kunstenaar maar eens los.
- Neem enkele pindanoten en snij of klop deze fijn.
- Verdeel deze op de taart en we zijn klaar!
- Hmmmmm, snickers in a pie? Yes please!
- Smakelijk!
No Comments