Lunch Sides Sla

Frisse komkommer-radijssalade met hennepzaadjes & verse munt

radijs

Ingrediënten

  • 2 komkommers
  • 2 bosjes radijzen
  • 1 granaatappel
  • Handje verse munt
  • Handje verse platte peterselie
  • Enkele eetlepels hennepzaadjes
  • 5 el biologische balsamico
  • 1el biologische honing

How to

  • Schil de komkommer en snij deze in de lengte door.
  • Maak lange dunne stroken en snij de komkommer in hele kleine blokjes.
  • Was de radijsjes grondig.
  • Verwijder de bovenkant en onderkant en snij ze vervolgens in klein blokjes.
  • Neem een grote kom met water en zet deze in de pompbak.
  • Snij de granaatappel middendoor en vervolgens in acht stukken
  • Gooi ze in de grote kom met water en verwijder de pitjes.
  • De pitjes zullen zakken naar de bodem en het witte gedeelte zal boven komen drijven.
  • Giet het geheel af en voeg de pitjes toe aan de salade.
  • Snij de munt en de peterselie fijn met een goed mes en voeg toe.
  • Meng de balsamico en de honing tot één homogeen geheel en voeg toe.
  • Als laatste voeg je de zaadjes toe.
  • Roer het geheel eens goed door.
  • Smakelijk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply