Ingrediënten
- 2 komkommers
- 2 bosjes radijzen
- 1 granaatappel
- Handje verse munt
- Handje verse platte peterselie
- Enkele eetlepels hennepzaadjes
- 5 el biologische balsamico
- 1el biologische honing
How to
- Schil de komkommer en snij deze in de lengte door.
- Maak lange dunne stroken en snij de komkommer in hele kleine blokjes.
- Was de radijsjes grondig.
- Verwijder de bovenkant en onderkant en snij ze vervolgens in klein blokjes.
- Neem een grote kom met water en zet deze in de pompbak.
- Snij de granaatappel middendoor en vervolgens in acht stukken
- Gooi ze in de grote kom met water en verwijder de pitjes.
- De pitjes zullen zakken naar de bodem en het witte gedeelte zal boven komen drijven.
- Giet het geheel af en voeg de pitjes toe aan de salade.
- Snij de munt en de peterselie fijn met een goed mes en voeg toe.
- Meng de balsamico en de honing tot één homogeen geheel en voeg toe.
- Als laatste voeg je de zaadjes toe.
- Roer het geheel eens goed door.
- Smakelijk
No Comments