Zoet

Cashew-vanillepudding met pecan crumble & vers fruit

cashewpudding

Ingrediënten (2 personen)

  • 200g cashewnoten
  • 200ml plantaardige melk
  • 2 tl vanille-extract
  • 1 tl kurkuma
  • 3 à 4 tl stevia of agavesiroop of ahornsiroop
  • 20g pecannoten
  • 20g (glutenvrije) havermout
  • 1 tl kokosolie
  • 2tl honing of agavesiroop
  • Vers fruit

How to

  1. Verwarm de oven op 180°
  2. Verzamel de cashewnoten, melk, vanille, kurkuma en stevia in een blender.
  3. Mix de ingrediënten ongeveer 2 minuten tot je een homogeen geheel krijgt.
  4. Verzamel het geheel in een glaasje en zet in de frigo.
  5. Meng de havermout, pecannoten, gesmolten kokosolie en agavesiroop in een potje.
  6. Leg het geheel op een bakplaat met bakpapier en zet het in de voorverwarmde oven voor 20 minuten.
  7. Controleer de crumble af en toe zodat het niet aanbakt!
  8. Was je fruit en snij het indien dat nodig is.
  9. Haal de crumble uit de oven en laat het geheel nog even afkoelen zodat het lekker krokant kan worden.
  10. Neem het glaasje met de pudding uit de frigo. Leg de stukjes fruit erbovenop samen met crumble en eventueel een beetje munt.
  11. Smakelijk!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply