Ingrediënten (1 persoon)
- 2 paprika’s (170g)
- 1/2 zoete aardappel (100g)
- 1 rode ajuin
- 250 ml groentenbouillon
- Provençaalse kruiden
- Peper & zout
- Rood pepertje (optioneel)
How to
- Verwarm de oven op 200°.
- Schil de paprika en snij deze in stukken.
- Schil de zoete aardappel en snij deze ook in stukken.
- Verzamel de paprika en de aardappel in een ovenschaal.
- Voeg wat olijfolie, peper, zout en provençaalse kruiden toe.
- Zet de ovenschaal voor 30 minuten in de voorverwarmde oven.
- Snij de rode ajuin.
- Stoof deze aan op een zacht vuurtje met een klein beetje olijfolie.
- Wanneer de groentjes gaar zijn, neem je deze uit de oven en voeg je deze toe bij de ajuin.
- Stoof ze 1 à 2 minuutjes aan.
- Voeg het water toe.
- Laat het geheel even goed doorkoken.
- Mix het geheel en kruid af met peper, zout, provençaalse kruiden en als je het wat pikanter wilt kan je er nog een rood pepertjes aan toevoegen.
- Smakelijk!
No Comments