Ingrediënten
- 2x kleine broccoli’s (+-700g)
- 1x rode ajuin
- 2 stronken selder
- 100g boerenkool
- 1/2 el dragon
- 1/2 el daslook
- 1 el himalya zout
- Huisgemaakte groentebouillon (Moest je dit niet hebben, probeer dat toch zeker gebruik te maken van bouillon zonder gluten of lactose in)
- 1 tl chiazaad
- Handje verse peterselie
How to
- Neem een grote soeppot en stoof de ajuin eerst wat aan met olijfolie.
- Wanneer deze mooi glanst voeg je de roosjes broccoli, stukken selder en de boerenkool toe.
- Vul de pot met bouillon zodat de groenten net niet onder water staan.
- Laat even goed doorkoken. Wanneer de broccoli zacht aan voelt doe je het vuur uit en voeg je de kruiden toe.
- Mix alles goed door en kruid bij indien nodig.
- Werk af met een beetje chiazaad en verse peterselie.
- Smakelijk!
No Comments