Ingrediënten
- 1 bloemkool
- 5 el kokosolie
- Himalaya zout
- 1 tl paprikapoeder
- 1 el tijm
- 1 el garam masala
how to
- Zet de oven op heteluchtoven en verwarm hem voor op 180°.
- Verwijder de bladeren van de bloemkool en leg hem op een bakplaat.
- Smelt 2 el kokosolie en verdeel deze over de bloemkool samen met een goede hoeveelheid zout.
- Zet de bloemkool vervolgens 35 minuten in de oven.
- Smelt de overige kokosolie en meng ze met het paprikapoeder, de tijm en de garam masala.
- Haal de bloemkool na 35 minuten uit de oven en verdeel nu de kokosolie samen met de kruiden.
- Zet het geheel nog een keer voor 10 minuten in de oven.
- Serveer met wat olijfolie, citroensap en eventueel nog wat extra zout.
- Smakelijk!
Opmerkingen
- Moest er nog over zijn kan je hier altijd lekkere soep van maken. De reeds geroosterde bloemkool geeft een lekkere smaak!
No Comments