Sides

Geroosterde bloemkool

bloemkool

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 5 el kokosolie
  • Himalaya zout
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 el tijm
  • 1 el garam masala

how to 

  1. Zet de oven op heteluchtoven en verwarm hem voor op 180°.
  2. Verwijder de bladeren van de bloemkool en leg hem op een bakplaat.
  3. Smelt 2 el kokosolie en verdeel deze over de bloemkool samen met een goede hoeveelheid zout.
  4. Zet de bloemkool vervolgens 35 minuten in de oven.
  5. Smelt de overige kokosolie en meng ze met het paprikapoeder, de tijm en de garam masala.
  6. Haal de bloemkool na 35 minuten uit de oven en verdeel nu de kokosolie samen met de kruiden.
  7. Zet het geheel nog een keer voor 10 minuten in de oven.
  8. Serveer met wat olijfolie, citroensap en eventueel nog wat extra zout.
  9. Smakelijk!

 

Opmerkingen

  • Moest er nog over zijn kan je hier altijd lekkere soep van maken. De reeds geroosterde bloemkool geeft een lekkere smaak!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply