Ingrediënten (1 grote glazen pot)
- 200g (glutenvrije) havermout
- 75 ml plantaardige melk
- 2 el kokosolie
- 40g pecannoten
- 5 el agavesiroop
- 20g boekweit
- 5 el kokosrasp
- 1 tl kaneel
How to
- Verwarm de oven op 180° en bekleed twee bakplaten met bakpapier.
- Smelt 1 el kokosolie en voeg de havermout en melk toe.
- Meng met je handen de havermout, kokosolie, melk en 3 el agavesiroop tot een geheel en verdeel het op de eerste bakplaat.
- In een tweede kom meng je de pecannoten, boekweit, 1 el gesmolten kokosolie en 2 el agavesiroop.
- Verdeel de tweede massa op de tweede bakplaat.
- Zet de havermout boven de pecannoten in de oven voor 15 minuten op 180°.
- Houd wel goed in de gaten, want het kan snel te hard gaan.
- Haal na 15 – 20 minuten de bakplaten uit de oven en voeg alles bij elkaar samen met de kaneel en kokos.
- Laat afkoelen en verzamel je granola in een glazen pot.
- Smakelijk!!
No Comments