Goeiemorgen!

Granola met havermout & gekarmeliseerde pecannoten

Granola

Ingrediënten (1 grote glazen pot)

  • 200g (glutenvrije) havermout
  • 75 ml plantaardige melk
  • 2 el kokosolie
  • 40g pecannoten
  • 5 el agavesiroop
  • 20g boekweit
  • 5 el kokosrasp
  • 1 tl kaneel

How to 

  1. Verwarm de oven op 180° en bekleed twee bakplaten met bakpapier.
  2. Smelt 1 el kokosolie en voeg de havermout en melk toe.
  3. Meng met je handen de havermout, kokosolie, melk en 3 el agavesiroop tot een geheel en verdeel het op de eerste bakplaat.
  4. In een tweede kom meng je de pecannoten, boekweit, 1 el gesmolten kokosolie en 2 el agavesiroop.
  5. Verdeel de tweede massa op de tweede bakplaat.
  6. Zet de havermout boven de pecannoten in de oven voor 15 minuten op 180°.
  7. Houd wel goed in de gaten, want het kan snel te hard gaan.
  8. Haal na 15 – 20 minuten de bakplaten uit de oven en voeg alles bij elkaar samen met de kaneel en kokos.
  9. Laat afkoelen en verzamel je granola in een glazen pot.
  10. Smakelijk!!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply