Goeiemorgen! Lunch

Chia confituur met bosvruchten

chia confituur

Ingrediënten

  • 500g bosvruchten
  • 4 eetlepels agavesiroop
  • 3 eetlepels chiazaad

How to 

  1. Doe de bosvruchten in een pannetje en zet ongeveer 10 minuten op hoog vuur.
  2. Plet vervolgens de vruchten in de pan met een vork of aardappelstamper
  3. Voeg nu chiazaadjes en agavesiroop toe. Goed mengen.
  4. Laat het geheel nog 5-7 minuten op een laag vuurtje verder koken. Roer voldoende
  5. Doe de confituur vervolgens in een glazen bokaaltje en laat afkoelen op kamertemperatuur.
  6. Tenslotte het deksel op de confituurpot goed aanschroeven en best bewaren in de koelkast. (max. 1 week)
  7. Smakelijk!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply