Ingrediรซnten (2 personen)
- 3 stengels selder
- 3 wortels
- 5 bladeren boerenkool
- 1 liter groentebouillon
- 1 rode ajuin
- 1 teentje look
- +- 60g rijstvermicelli
- +-80g rijstnoedels (witte of bruine)
How to
- Stoof je ajuintje aan met wat olijfolie tot deze gaar is.
- Voeg op het einde de look toe en laat nog even garen samen met de ajuin.
- Voeg nu de 1 liter bouillon toe. (1 liter water + 1 eetlepel bouillon kan ook. Ik prefereer de groentebouillon van Herbamare)
- Snij nu je selder in kleine stukjes. De wortels mogen in grote schijven en de boerenkool was je eerst goed en snij je dan in slierten.
- Voeg nu alle groentjes toe aan de groentebouillon en laat ze koken samen met de ajuin en look tot ze net beetgaar zijn.
- Na ongeveer 10minuutjes kan je de noedels toevoegen. Gaartijd hiervan is afhankelijk van welke noedels je koopt natuurlijk.
- Wanneer de noedels gaar zijn is het gerechtje klaar. Een makkelijke detoxmaaltijd als je het mij vraagt!
- Smakelijk!
Opmerking
- Je kan hier ook altijd kippenblokjes aan toevoegen en deze samen laten garen met de groenten voor moest je het niet vegetarisch willen houden.
No Comments