Snacks

Geroosterde kikkererwten met komijn

IMG_1099

ingrediënten 

  • 200g kikkererwten
  • 1 el cayennepeper
  • 1 el komijn
  • 1 el paprikakruiden
  • Peper & zout
  • olijfolie

How to

  1. Verwarm de oven om 200°
  2. Doe de kikkererwten in een vergiet en was ze met water. Laat ze goed uitlekken.
  3. Leg bakpapier op de bakplaat en verspreid de kikkererwten.
  4. Doe er een scheutje olijfolie bij, komijn, cayennepeper, komijn, paprikakruiden, peper en zout
  5. Schuif de bakplaat in de oven en laat ze roosteren voor 30 minuten. Draai regelmatig om.
  6. Wanneer ze bruinig zijn, haal je ze eruit en laat je ze nog even afkoelen.
  7. Je kan de kikkererwten eten als gezonde snack of aan salades toevoegen.
  8. Smakelijk!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply