Ingrediënten (2 personen)
- 300g glutenvrije penne
- 200g snijbonen
- 60g diepvrieserwten
- 1 rode ui
- 1 teentje look
- Pijnboompitjes (om af te werken)
- Kokosolie (Mag ook olijfolie zijn)
Pesto
- 200g verse spinazie
- 1/2 sap van citroen
- 2 soeplepels lijnzaad
- Handje platte peterselie
- Handje bieslook
- Handje munt
- Zout
How to
- Snij de ajuin in kleine stukjes en plet de look. Gooi deze allebei in een diepe pan met wat kokosolie.
- Snij de snijbonen doormidden en voeg toe aan de pan met ui en look. Dit mag je even goed laten aanstoven.
- Kook ondertussen het water voor de pasta en maak je pesto.
- Gooi in de blender alle ingrediënten voor de pesto. Kruid af met wat zout.
- Wanneer de ui goed gebakken is en je snijbonen lekker krokant kan je de erwten toevoegen.
- De erwtjes moeten maar heel even in de pan. Zo blijven ze lekker krokant.
- Zodra de pasta gaar is, giet je ze af en gooi ze in de pan met je groenten. Even goed omroeren.
- Haal de pan van het vuur en voeg nu de pesto toe. Meng het mengsel tot een lekker geheel.
- Serveer met geroosterde pijnboompitten.
- Smakelijk!
No Comments